Lots of Little: a Lot more than a Little webstore

Lots of Little - webshop

Waarvoor staat Lots of Little?

Lots of Little is een nieuwe online mini concept store voor baby’s en kinderen tot 6 jaar die in de tweede helft van april 2017 online zal gaan op www.lotsoflittle.be 
(Voor de curieuzeneuzen: nee er is nu nog niets te zien op die url ;-) )

Het aanbod is gericht op klanten die graag shoppen én bewust shoppen voor hun mini.
Mensen die graag unieke merkjes uitzoeken, eens iets anders dan anders willen.

Bewust

Bewust 'schone' & eerlijke kledij kopen; kledij die gemaakt is zonder kinderarbeid. Kledij van jonge ontwerpers, opstartende labels, geen mega kledinggiganten aan dumpingprijzen.
Kledij die gemaakt wordt met respect voor het milieu en de gezondheid van je kleintje. Organische stoffen, een koosjer productieproces, vaak nog pure handarbeid ook. Van A tot Z met liefde gemaakt.

Uniek

We verzamelen enkele unieke merken onder een kleinschalig dak. Geen mega webstore, maar een plek waar het gezellig shoppen is en waar je kledij vindt met unieke prints, unieke vormgeving of gewoon exclusieve merkjes die je niet zomaar in de kinderwinkel 'nextdoor' vindt.

Veel kleintjes samen, veel voor kleintjes: Lots of Little.


Anders dan anders


Naast het winkelgedeelte, is er ook nog de blog bij Lots of Little. 
Daar kan je leuke stijlideeën op doen, worden nieuwe merken uitgelicht, vind je ideeën voor toffe cadeautjes, en spot je de laatste trends.
Naast het fashion gedeelte, zullen er ook leuke DIY artikels verschijnen en vallen er tips over leuke plekjes in de online- en offline wereld ontdekken.
Op tijd en stond zal je er ook een eerlijke of ludieke post over moederschap of wat wegwijzers in de jungle van opvoeden vinden.
In mijn blog kan ik mijn ei kwijt, mijn ervaring en kennis delen die ik heb vanuit mijn opleiding en werk als kinderpsychologe en vanuit mijn werk in het onderwijs.


Je merkt het Lots of Little: a Lot more than a Little webstore.
Wie is het gezicht achter Lots of Little?

Er zijn heel wat voordelen aan online winkelen. Zeker met jonge kids naar een winkel trekken is niet zo evident voor de meeste mama’s en papa’s. Gemakkelijk op internet bestellen en je pakje in een mum van tijd bij je hebben, zonder je trainingspak te moeten inruilen voor je highheels en je kinderen mee te sleuren in de winkelkar of buggy.

Het enige jammere is dat je het persoonlijke, sociale contact niet hebt. 

Vandaar dat wij er bij Lots of Little voor kiezen om ook hier op in te zetten. 

Dit onder de vorm van onze blog, maar ook in het stukje ‘over ons’ op de webshop lees je wie het gezicht is achter Lots of Little. Anderzijds willen wij een goede klantenservice leveren. Je kan ons via facebook/instagram berichtjes sturen of via mail. We helpen je zo snel en goed mogelijk. 

Ben je benieuwd wie er achter Lots of Little schuilt? Lees dan even verder.


Frauke, 28 jaar en mama van 2 kids en plusmama van een tiener. 

Partner van de liefste man op de hele wereld, Steven. (En dat zeg ik niet, omdat ik weet dat hij deze post vroeg of laat toch te lezen krijgt ;-) ) 


Kinderen zijn altijd al een rode draad geweest door mijn leven. Als kind was ik een poppenmama, die met haar spaarcentjes kleertjes shopte voor haar pop.
Ik wou juf worden of psychologe, dat wist ik al snel.
En kijk 28 jaar later ben ik beiden.
Van opleiding master in de psychologie. Jaren werkzaam geweest als zelfstandig kinderpsychologe en als consulent bij jongerenwelzijn.
En intussen in het onderwijs verzeild geraakt.
Ik ben een sociaal geëngageerd en actief iemand, met brede interesses.
De laatste maanden was ik erg zoekende naar wat ik nu precies wou op professioneel vlak. En stilaan kreeg ik de kriebel en de zin om te gaan ondernemen. Een eigen zaak.
Ik besloot van mijn passie mijn beroep te maken: en zo ontstond Lots of Little.

Little hedonist, belgische webshop Lots of Little

Wat zijn de plannen voor de toekomst?

Ik heb met Lots of Little nog heel wat leuke ideeën voor de toekomst.
Boeiende samenwerkingen en uitbreidingen.
Maar we beginnen bij het begin. Stap voor stap. Eerst de opening natuurlijk.
Deze is voorzien in de tweede helft van april. De concrete datum wordt nog meegedeeld. 

Lots of Little, moet meer worden dan een webshop. Een plek waar een jonge ouder of ouder in spe graag vertoeft. Een plek waar een grootouder, meter, tante etc graag leuke stuks uitkiest voor hun favoriete mini. Een plek waar je ideetjes opdoet, leuke blogberichten kunt lezen. Jezelf herkent.

Op onze facebookpagina van Lots of Little kunnen mensen alles volgen wat we uitspoken.

Maar ook op Instagram (@lotsoflittlestore) en Pinterest zijn we present. 
Aan deze laatste zijn we nog volop aan het werk.De komende weken

De komende weken is er nog veel werk voor de boeg om de webshop startensklaar te maken. Er moet proef gedraaid worden, de leveringen moeten nog toekomen, heel wat administratief werk en logistiek werk. Spannende en drukke dagen. Wanneer alles rond is gaan we online. En dat zullen we vieren met enkele leuke openingsacties. 

We kunnen alvast vertellen dat er een pop-up store zal zijn op 1 en 6 mei te Malderen (Londerzeel). De kleertjes ontdekken, voelen en passen met een glaasje bubbels in de hand en je kids in het springkastelenland. :-) Tot snel! 

Frauke 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Welkom

Hoe laat je je kinderen zonder gezeur helpen in het huishouden?

Momlife